Anlita professionell städservice

Tänk dig att komma hem till ett rent hem som luktar gott. Eller ha någon som ser till att kontoret är rent varje dag.  Det är vad vi kan göra för dig! Det är ingen hemlighet att vi mår bättre och är mer produktiva när det är rent omkring oss. Om du letar efter städservice är vi firman för dig!

Vi är ett företag som har varit aktiv i industrin under många år. Våra anställda är de absolut bästa inom industrin. Vår passion är städning och se till att erbjuda det absolut bästa för våra kunder. Fördelen med att anställa en firma för städservice är att det alltid blir utfört på ett professionellt sätt. Du får dessutom tid med annat när vi tar hand om städningen åt dig.

Städservice till ett bra pris

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom städservice för våra kunder. Vi erbjuder hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning och mycket mer. När du kontaktar oss kommer vi att erbjuda ett kostnadsfritt offert som är skräddarsydd för dig och din unika behov. Vi anpassar oss efter dig och dina behov. Du väljer själv hur ofta du vill att vi ska komma och utföra städningen. För hemstädning är det rekommenderat att vi minst kommer en gång i veckan för det bästa resultatet. För kontorsstädning är det istället bättre att vi kommer 2-3 gånger i veckan. Då vi på ett kontor hjälper dig att hålla köket, toaletterna och hela kontoret rent! Vi erbjuder ett bra pris till våra kunder och arbetar alltid för att leverera det bästa möjliga resultatet.

Miljövänlig firma

För oss är det viktigt att ta hand om vår miljö och även våra kunder när vi utför din städservice. Vi ser det som vårt ansvar att göra det bästa vi kan för miljön. När vi utför städning använder vi oss därför enbart av miljövänliga städmetoder och medel.

Om du har några frågor om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Vi älskar att höra från dig och hoppas att du väljer oss att fixa din städservice!