Stort utbud och lång erfarenhet

Antalet kunder som efterfrågar tjänster inom städ och Städservice I Stockholm blir fler och fler. För att möta den ökande konkurrensen inom området valde vi därför att öka vårt serviceutbud, från en enskild städverksamhet till en sådan med fyra olika affärsområden under ett och samma namn: Four Nordic Group AB.

Stor mängd kompetens

Gemensamt för alla våra fyra affärsområden är att vi besitter en gedigen expertis inom samtliga, bestående av el-, vvs-, snickeri/golv- och målningsservice liksom städ- och Facilityservice. Med en bred kompetens och ett stort urval av affärsområden är vår vision att vi på Four Nordic Group AB ska fungera som ett självklart val när ni väljer er nästa servicepartner. Förutom kunskap lägger vi ett stort fokus på service och finns alltid tillgängliga vid eventuella frågor eller funderingar.

Några av våra projekt

Det här kan vi hjälpa er med

Det ni söker efter kan vi på Four Nordic Group AB med stor sannolikhet hjälpa er med. I dag har vi ett mycket brett serviceutbud, med allt från flytt-, hem-, och kontorsstädning till installation av inbrottslarm och CCTV. Dessutom kan vi assistera er med att installation av golv- och takvärme, och vi kan även hjälpa till vid nybyggnationer och stambyten – för att nämna några få av våra många kunskapsområden. Ett av våra allra viktigaste mål på Four Nordic Group AB är att kombinera en mycket hög nivå av service, tillsammans med snabba återkopplingar och effektiva installationer. Bättre än så blir det inte, tänker vi.