Städservice i Stockholm

Att anlita städservice har aldrig varit enklare än det är nu! Vi är ett professionellt företag i Stockholm som utför städservice över hela Stockholmsområdet. För oss finns det inget viktigare är att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Därför lämnar vi alltid en garanti - om du inte är nöjd kommer vi tillbaka helt kostnadsfritt.

img

Naturvänliga medel, för dig och naturen

Vi sätter alltid våra kunder och miljön först - därför använder vi oss enbart av ofarliga och miljövänliga produkter för att städa ditt hem. Du har inget att oroa dig med hos oss då vi har den försäkring som krävs för att arbeta i ditt hem.

img

Andänd RUT-avdraget, om du vill

Du har inget att oroa dig med hos oss då vi har den försäkring som krävs för att arbeta i ditt hem. RUT-avdraget gäller för våra tjänster, vilket betyder att du kan få ett skatteavdrag på hushållsnära tjänster som städning. Det gäller på maximalt 50 % av arbetskostnaden. För under 65 år gäller det som högst upp till 50 000 kronor och för 65 år och äldre är det 50 000 kronor

img

Det här får du

När du kontaktar oss kommer vi att ge dig ett kostnadsfritt offert för det behov du har. Självklart erbjuder vi ett fast pris som inte kommer att ändras. Du kan även här beställa återkommande städning från oss om detta är något du är ute efter.
Vi erbjuder bland annat

 
  • Storstädning
  • Flyttstädning
  • Hemstädning
  • Kontorsstädning
  • Fönsterputsning
  • Övriga tjänster
img

Flexibilitet, för det är du värd

Vi anpassar oss efter dig och dina behov. Det är ditt val hur ofta du vill att vi ska komma till ditt hem eller kontor. Det kan vara allt från en gång i månaden, varje veckodag eller en gång i veckan. För hemstädning och kontorsstädning rekommenderar vi minst att vi kommer ut en gång i veckan. Du bestämmer också vilken tid du vill att vi ska komma. Det spelar ingen roll om det är tidigt på morgonen eller senare på kvällen - vi är alltid tillgängliga.